Snart skal Fortnite kjøre silkemykt på konsoll

Epic lover 60 bilder per sekund, og annet innhold.

Epic Games

Skytespillet Fortnite har blitt umåtelig populært, og med det har utvikleren også fått hastverk med å fikse på feilene og manglene som folk klager på. Nå har Epic Games publisert oppdateringer som er på vei til spillet, og blant dem er det noen godbiter.

Den største gode nyheten er nok at utvikleren skal gi spillet en ny modus som lar deg spille med en bildeflyt på 60 bilder per sekund på PlayStation 4 og Xbox One. Modusen kommer i slutten av måneden.

Epic skriver at den nye modusen er tilpasset hver enkelt konsoll for å optimalisere bildefrekvensen med minimalt tap av visuell kvalitet. Med andre ord vil nok den visuelle kvaliteten gå litt ned med 60 bilder per sekund på konsoll, men det er uvisst akkurat hva kompromisset vil bestå i.

Bedre sosiale funksjoner er også på vei til Fortnite.
Epic Games

En rekke andre forbedringer underveis

Av andre forbedringer som Epic jobber med er endringer i «matchmaking»-funksjonen for å legge til rette for kamper med en mer balansert fordeling av ferdigheter enn tidligere. Ellers har studioet visstnok en rekke «kule idéer» til nye kosmetiske elementer i Fortnite Battle Royale, deriblant nye drakter og nye visuelle effekter.

Ifølge Epic jobbes det også stadig med nye våpen og nye forbruksgjenstander som skal rulles ut etter hvert som de blir ferdige. Mer omfattende sosiale funksjoner skal også komme på plass etter hvert, som blant annet skal gjøre det lettere å invitere venner fra både Facebook og andre plattformer til spilling.

Fortnite har rast fra milepæl til milepæl siden lanseringen av Fortnites battle royale-modus i fjor. Forrige søndag var det igjen frempå med en ny rekord, da svimlende 3,4 millioner spillere var logget på samtidig, noe som tok knekken på Epic Games' servere. Utvikleren skriver i den seneste oppdateringen sin at dette også er noe de jobber aktivt med å ligge i forkant av.

Monster Hunter: World har også noen nettverksproblemer: Like fullt har spillet blitt en knallsuksess for Capcom »

Siste fra forsiden