Monster Hunter: World har blitt en knallsuksess

Raskest selgende Capcom-spillet noensinne, og nå kommer oppdateringer.

Capcom

Capcoms Monster Hunter-serie har hittil hatt et noe smalt publikum utenfor Japan, men med den seneste tittelen har serien for alvor nådd ut til de store massene. Nå melder Capcom at Monter Hunter: World allerede har solgt i solide 6 millioner eksemplarer globalt.

Dermed inntar spillet tronen som det raskest selgende Capcom-spillet noensinne, ifølge studioet selv. Spillet er foreløpig kun tilgjengelig til Xbox One og PlayStation 4, men en PC-versjon er på vei, noe som trolig vil ha stor innvirkning på de samlede salgstallene.

Capcom

Slipper oppdateringer

Omtrent samtidig med kunngjøringen om salgstallene opplyser Capcom at de nå også har sluppet en større oppdatering av spillet som blant annet fikser en del tekniske problemer som brukere har opplevd, samt justerer styrken på noe av ammunisjonen i spillet.

«Matchmake»-problemene i flerspillerdelen av Xbox One-versjonen, som vi meldte om for litt siden, jobber Capcom imidlertid ennå med å fikse, da de ennå ikke har kommet helt til bunns i hva som er årsaken til problemet. Studioet håper å komme med en oppdatering som reparerer problemet ganske snart.

Monster Hunter: World er den klart mest kritikerroste tittelen i serien hittil, og ble tildelt solide 9 av 10 poeng her på verket, men også tidligere spill i serien har fått mye ros. Den forrige stasjonære tittelen i serien, Wii-spillet Monster Hunter Tri fra 2009, fikk for eksempel også 9 av 10 poeng av Gamers anmelder i sin tid.

Grand Theft Auto V selger også bra: Det er nå det tredje mest solgte spillet noensinne »

Siste fra forsiden