PC-spillere må vente lenge på Monster Hunter: World

Action-rollespillet kommer til PC over et halvt år etter konsollanseringen.

Capcom

Monster Hunter-fans får snart ta opp kampen mot nye enorme beist, når Monster Hunter: World lanseres på PlayStation 4 og Xbox One den 26. januar. Som tidligere annonsert skal spillet også komme til PC, men ventetiden blir nok lengre enn de fleste hadde håpet.

I første omgang er det bare konsollspillere som får ta del i mosnterakten.
Capcom

I en kort videomelding på Twitter fortalte spillets produsent, Ryozo Tsujimoto, nylig at utvikleren sikter på å lansere PC-porteringen til høsten. Et mer konkret lanseringsvindu ble ikke avslørt, så dermed kan PC-spillere belage seg på å vente minst syv måneder fra spillet slippes på konsoll.

Ifølge Tsujimoto jobber Capcom med å optimalisere Monster Hunter: World for PC, men nøyaktig hva det betyr fikk vi heller ikke vite.

Nye monstre og flere våpen

Se 20 minutter fra Monster Hunter: World. (Video. Capcom)

Som i spillets forgjengere er målet i Monster Hunter: World å bekjempe stadig større og vanskeligere skapninger i en rekke forskjellige omgivelser. En vellykket jakt belønnes med oppgraderingsmaterialer for både våpen og utstyr, som lar spillere ta opp kampen mot enda tøffere motstand.

Kampene krever nøye planlegging, og riktig valg av våpen er som oftest veldig viktig i Monster Hunter-spillene. Denne gangen har man hele 14 forskjellige våpentyper å velge mellom, samt spesielle gjenstander og små medhjelpere kalt Palicoes. Hvordan det hele fungerer kan du se i videoen over.

Vil du vite mer om våpnene i Monster Hunter: World?
Her kan du se flere videoer om de ulike våpentypene »

Siste fra forsiden