Monster Hunter: World er allerede Capcoms mestselgende spill noensinne

Hele verden har kastet seg over seriens nyeste tittel.

Capcom

Vi har allerede fått gode indikasjoner på at Capcom har skåret en innertier med sitt nyeste storspill, Monster Hunter: World, men nå er all tvil feid til side. I en pressemelding opplyser nemlig utvikleren at spillet allerede har solgt i meget respektable 7,5 millioner eksemplarer.

Dette gjør spillet til det mestselgende i Capcoms historie, som er imponerende med tanke på at dette er utvikleren bak kjente spillserier som Resident Evil, Mega Man, Dead Rising og Street Fighter.

Så sent som i begynnelsen av februar meldte vi at Monter Hunter: World hadde solgt i 6 millioner eksemplarer, som gjorde det til den raskest selgende Capcom-tittelen noensinne. Den nye rekorden lå nok dermed litt i kortene.

Capcom

Kritikerrost monsterslakting

Monster Hunter-serien har tidligere vært desidert mest populær i Japan, og har hittil blitt lansert i vestlige markeder en god stund etter de japanske lanseringene. Som Capcom peker på i pressemeldingen ble imidlertid Monster Hunter: World sluppet i alle markeder samtidig, som den første tittelen i serien, og utvikleren tok denne gangen også spesifikt sikte på å bryte ned kulturelle barrierer i markedsføringen.

Disse tiltakene ser altså ut til å ha hjulpet godt. Monster Hunter: World har fått strålende anmeldelser så å si overalt, og også her på verket var vår anmelder storfornøyd med spillet.

– Om det er noko vi kan seie skråsikkert er at det at Capcom har laga det som kanskje er det beste spelet i serien. Dei har finslipt ei rekke mekanikkar, forenkla andre, og introdusert nye for å gjere kvardagen enklare. Det viktige er at kjerna er den same. Om du har spelt Monster Hunter før vil du kjenne deg igjen umiddelbart i Monster Hunter: World, skrev vår anmelder, som klasket til med 9 av 10 poeng.

The Division nådde også nylig en stor milepæl »

(Via Eurogamer)

Siste fra forsiden