Monster Hunter World Iceborne

Monster Hunter World lar deg snart jakte monstre i snøen

Se traileren fra den massive Iceborne-utvidelsen.

Den første, store utvidelsen til Monster Hunter World, Iceborne, ble kunngjort allerede i desember, og først nå har vi fått en gameplay-trailer og slippdato. Det melder utvikler Capcom på sine hjemmesider.

Iceborne skal lanseres til PlayStation 4 og Xbox One den 6. september, og traileren ser du øverst i artikkelen. PC-versjonen kommer til vinteren, men har ennå ikke fått en konkret dato.

Ifølge Capcom er ikke dette en «vanlig» utvidelse. Utvikleren påstår nemlig at at utvidelsen vil by på omtrent like mye innhold som selve spillet, noe som i så fall betyr at den er temmelig massiv.

Største området i hele spillet

Capcom

Iceborne, som navnet antyder, byr på et helt nytt område hvor det er kulde og snø som råder. Dette området, kalt Hoarfrost Reach, krever at man utstyrer helten sin med nytt utstyr for å holde liv i skrotten.

Capcom lover massevis av nye skapninger og utforskningsmuligheter. Hoarfrost Reach skal faktisk være det aller største området i Monster Hunter World så langt.

Den største spillmekaniske nyheten i Iceborne-utvidelsen er at Slinger-våpenet, den håndholdte «katapulten» man blant annet kan skyte steiner med, får et par forbedringer

Den ene er at man nå kan bruke redskapen mens man har et våpen trukket, noe som blant annet skal legge til rette for nye kombinasonsangrep og nye måter å nedkjempe fiendene på.

I tillegg får Slinger-redskapen nå en oppgradering kalt Clutch Claw, et verktøy man kan bruke til å kjapt hekte seg på monstrene og utføre kraftfulle angrep eller bruke manøveren til å midlertidig kontrollere beistet.

Les også: Monster Hunter: World har blitt en knallsuksess »

Siste fra forsiden