Snart kommer Monster Hunter-filmen

Med Resident Evil-regissøren bak spakene.

Capcom

Allerede i 2016 meldte vi at en film basert på Monster Hunter-universet er underveis, og nå melder Variety at prosjektet er nærmere en realitet. Produsentene har nemlig bekreftet overfor magasinet at innspillingen av filmen starter i september.

Filmen skal regisseres av Paul W. S. Anderson, som tidligere har stått bak Resident Evil-filmene med skuespillerinnen Milla Jovovich i hovedrollen. Jovovich, som er gift med Anderson, som også spille hovedrollen i Monster Hunter-filmen.

Den nye filmen skal spilles inn i Sør-Afrika, i og rundt byen Cape Town, og budsjettet skal ligge på 60 millioner dollar, som er i samme klasse som Resident Evil-filmene. Ifølge produsentene er planen at Monster Hunter-filmen skal bli til en serie, i likhet med Resident Evil-serien.

Capcom

Avslørte detaljer tidligere

Utover dette har det ikke dukket opp så mange nye opplysninger om filmen, men Anderson avslørte en del i et intervju tilbake i 2016. Da sa han at universet i filmen ikke vil være et fantasy-univers, men ta utgangspunkt i vår egen verden, med vanlige folk som hovedpersoner.

– Det handler om en vanlig amerikaner som blir dratt inn i en parallell verden, en Monster Hunter-verden. Etter hvert kommer den parallelle verdenen til vår verden, og Monster Hunter-skapningene kommer til vår verden, uttalte Anderson den gang.

Med tanke på den store suksessen til den seneste tittelen i Monster Hunter-serien, som tidligere har vært mest populær i Japan, vil interessen for en film kanskje være større enn for et par år siden. I mars kom det frem at Monster Hunter: World hadde solgt i 7,5 millioner eksemplarer, som gjør spillet til det mestselgende i Capcoms historie.

Les også: Nå kommer det også et Monster Hunter-spill til Switch »

(Via Eurogamer)

Siste fra forsiden