Nytt Monster Hunter-spill kommer til Switch

Monster Hunter: World har gått sin seiersgang på PlayStation 4 og Xbox One, men Switch-eierne ble ikke tilgodesett i den omgang. Nå kommer det imidlertid et Monster Hunter-spill til Switch også.

Capcom har nemlig kunngjort at Monster Hunter Generations Ultimate lanseres til Nintendo Switch den 28. august år. En trailer fra spillet kan du se øverst i artikkelen.

Monster Hunter Generations Ultimate er det vestlige navnet på spillet som i Japan ble lansert til Switch under tittelen Monster Hunter XX i fjor sommer. Spillet er en utvidelse av 3DS-spillet Monster Hunter X, som kom til vesten i 2016 under navnet Monster Hunter Generations.

Capcom

Grafisk overhaling og flere monstre

Switch-utgaven får en grafisk overhaling, med blant annet støtte for 1080p-oppløsning når konsollen er i dokket modus, men vi snakker altså naturlig nok ikke om samme grafiske nivå som det populære Monster Hunter: World. Spillet får også flere monstre, en høyere vanskelighetsgrad og flere måter å jakte på sammenlignet med 3DS-spillet.

Capcom kan for øvrig opplyse om at dersom du allerede har spilt Monster Hunter Generations på 3DS kan du overføre lagringsdataene til Monster Hunter Generations Ultimate på Switch og fortsette der du slapp om du ønsker det.

Monster Hunter Generations ble svært godt mottatt i sin tid, med en poengsum på 85 hos Metacritic, så Switch-folk som har lyst til å kaste seg på Monster Hunter-bølgen bør kanskje holde et øye med spillet.

I mellomtiden gjør Monster Hunter: World det meget bra: Spillet har allerede blitt Capcoms mestselgende spill noensinne »

Siste fra forsiden