Dette er våpnene du kan bruke i Monster Hunter World

Capcom har sluppet et lass nye videoer som viser våpnene fra det kommende monsterspillet.

Den utfordrende spillserien Monster Hunter har de siste årene kun dukket opp på Nintendos konsoller, men under årets E3-messen ble det kunngjort at serien omsider skal ta spranget over til PlayStation 4 og Xbox One. Nå har vi fått mer innsikt i hva som venter oss, i form av en introduksjon til våpenarsenalet.

På spillets offisielle YouTube-kanal er det nemlig nå lastet opp et lass korte videoer som tar for seg alle de ulike kategoriene av dødelige redskaper man har til disposisjon i Monster Hunter World. En av videoene kan du se øverst i artikkelen, og et par flere ser du nederst.

Capcom

14 våpenklasser

Spillet byr på 14 forskjellige våpenklasser som alle har sine styrker og svakheter, og i videoklippene får man en liten innføring i akkurat hva disse er. Kjennere av serien er kjent med at Monster Hunter-spillene byr på alt fra lette våpen som er kjappe å svinge, men gjør lite skade, til de digre og trege innretningene som gjør mye skade.

Et sentralt aspekt ved kampene i Monster Hunter-spillene er nettopp å finne det våpenet som er best tilpasset de ulike fiendene.

Monster Hunter-serien, som alltid har vært vesentlig mer populær i Japan enn i vesten, tilhører action-rollespillsjangeren og går ut på å nedlegge stadig vanskeligere og Større beist. Udyrene man dreper gir deg materialer som du bruker til å oppgradere våpen og utstyr, og i tillegg må du samle en rekke andre ressurser fra omgivelsene.

Spillene byr på massevis av våpen, utstyr og oppgraderinger, og er blant annet kjent for å by på et relativt høyt utfordringsnivå, hvor monsterkampene må planlegges og forberedes godt. Monster Hunter: World skal lanseres til PlayStation 4 og Xbox One tidlig neste år, uten at en spesifikk dato foreligger ennå. En PC-versjon skal slippes noe senere.

Se 20 minutter fra Monster Hunter World »

Siste fra forsiden