Se 20 minutter fra Monster Hunter: World

Den kjente monsterserien inntar PlayStation 4 og Xbox One.

Den utfordrende spillserien Monster Hunter, har de siste årene kun dukket opp på Nintendos konsoller, men under årets E3-messen ble det kunngjort at serien omsider skal ta spranget over til Sonys og Microsofts respektive konsoller. Dette spranget kommer i form av Monster Hunter: World, og nå har vi fått servert et lengre klipp fra spillet.

Nylig lastet utvikler Capcom nemlig opp en video fra Monster Hunter: World, som viser hele 23 minutter fra det kommende storspillet. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Capcom

Krevende actionrollespill

Monster Hunter-serien, som alltid har vært vesentlig mer populær i Japan enn i vesten, tilhører action-rollespillsjangeren og går ut på å nedlegge stadig vanskeligere og Større beist. Udyrene man dreper gir deg materialer som du bruker til å oppgradere våpen og utstyr, og i tillegg må du samle en rekke andre ressurser fra omgivelsene.

Spillene byr på massevis av våpen, utstyr og oppgraderinger, og er blant annet kjent for å by på et relativt høyt utfordringsnivå, hvor monsterkampene må planlegges og forberedes godt.

Den nye tittelen, Monster Hunter: World, vil følge samme formel som tidligere spill, men vil blant annet by på vesentlig bedre og mer realistisk grafikk enn det vi har sett i tidligere titler i serien, samt mer sømløse områder.

Monster Hunter: World skal lanseres til PlayStation 4 og Xbox One tidlig neste år, uten at en spesifikk dato foreligger ennå. En PC-versjon skal slippes noe senere.

Det kommer også snart et Monster Hunter-spill til Nintendo Switch »

Siste fra forsiden