Snikskytter i Berlin

Wanadoo viste i dag frem Rebellions nyeste spill, kalt Sniper Elite. Navnet på spillet sier det hele egentlig - du er en spesialtrent snikskytter, som opplever de siste dagene i kampen om Berlin. Her skal du utføre en rekke oppdrag, som hovedsakelig er rettet mot å snike seg rundt.

Wanadoo viste på E3 i dag frem Rebellions nyeste spill, kalt Sniper Elite. Rebellion har medlemmer som blant annet har jobbet med Delta Force-spillene. Navnet på spillet sier det hele egentlig - du er en spesialtrent snikskytter, som opplever de siste dagene i kampen om Berlin. De allierte støter på tyskerne i det aller siste krampetaket før Europa ble fritt. Her skal du utføre en rekke oppdrag, som hovedsakelig er rettet mot å snike seg rundt.

Oppdragene i spillet er svært store. I stedet for å gi deg et begrenset område, eller en rett bane som for eksempel i Medal of Honor-spillene, får du store landområdet hvor oppdragene utspiller seg. Oppdragene har mange forskjellige mål som hele tiden forandrer seg, og du må også tenke for å løse dem. Skyting er ikke nok. Kanskje må du finne og snakke med en agent, bare for å finne ut at personen du skal drepe ikke ankommer til det samme tidspunktet som planlagt. Det kan minne litt om Hitman-spillene.

Som snikskytter er det mye å holde styr på. Vindstyrke, for eksempel. Helsen din må du også titte på, og stresser du mye vil pulsen øke. Da blir det vanskeligere å konsentrere seg, og vanskeligere å treffe. Når du spiller multiplayer, er det fullt mulig å samarbeide med andre. To spillere kan gå gjennom spillet. Den ene er snikskytteren, mens den andre er utkikkeren.

Siste fra forsiden