Snøbrett og flipperspill til DS

Zen Studios jobber med et fantasirikt flipperspill, mens Rising Star har kunngjort at de vil gi ut SBK: Snow Board Kids i Europa.

Flipper Critters, fra ungarske Zen Studios, er et 3D-flipperspill hvor vi får servert en helt ny spillopplevelse basert på flipperspill. Her blir fjell, landsbyer og til og med månelandskaper omgjort til flipperspillbrett, og hus, broer og andre landemerker tar plassen til de normale objektene som befinner seg i flipperspill.

Spillet er designet for å utnytte seg maksimalt av DS-ens unike kontrollsystemer (inkludert både mikrofonen og den trykksensitive skjermen), og kommer dessuten med et omfattende historiemodus. Utenom dette kan du prøve en rekke små og store minispill. For mer informasjon om spillet, som fortsatt ikke har sikret seg noen utgiver, kan du besøke det nylanserte offisielle nettstedet.

SBK: Snow Board Kids er en DS-versjon av kultklassikeren Snowboard Kids. Spillet kombinerer heftig utforkjøring med et Mario Kart-aktig gameplay, og i tillegg til å kjempe om å komme først gjennom de intrikate og fantasirike banene spillet har å by på, må spillerne prøve å utføre halsbrekkende triks underveis.

I tillegg får spillerne en rekke midler (inkludert massevis av skitne knep) som de kan bruke for å ødelegge for motstanderne sine. Etter hvert som de tjener poeng, kan de låse opp nye figurer, spillmoduser og brett. SBK: Snow Board Kids kommer i mars 2006, og i Europa er det Rising Star Games som skal stå for utgivelsen.

Siste fra forsiden