Snoopy på vingene

I Snoopy vs. the Red Baron får du gjenoppleve første verdenskrig fra perspektivet til en drømmende liten hund.

Mens den vesle hunden Snoopy (som heter Sniff i Norge) sover på taket av hundehuset sitt, drømmer han om en karriere som pilot under første verdenskrig. Disse drømmene blir nå til et spill fra japanske Namco, som kommer til PS2, PSP, Xbox og PC til høsten neste år.

I Snoopy vs. the Red Baron kjemper Snoopy mot erkefienden hans, den Røde Baron. Handlingen foregår over 50 oppdrag, hvor vi får servert actionfylte luftkamper med et stort utvalg unike fly. Underveis får vi mulighet til å utstyre flyene med 25 komiske våpen, samt andre opplåsbare dippedutter som kan være til hjelp.

Spillet kommer med seks forskjellige verdener fulle av ledetråder som kan hjelpe deg å finne det hemmelige skjulestedet til den Røde Baron. Underveis får du hjelp av 12 andre figurer fra Knøttene, inkludert Charlie Brown (Baltus på norsk).

Spillet kommer også med mulighet for flerspiller, med både kooperative og lagbaserte moduser, samt "alle mot alle"-kamper. Namco forteller at målet deres er å gi spillerne en original spillopplevelse som passer for hele familien. Snoopy vs. the Red Baron utvikles av SmartBomb Interactive, og mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden