StarCraft II - TaKeTV Ultra Invitational

«Snute» gikk helt til topps i TaKeTV Ultra Invitational

Nordmannen slo koreanske «HyuN» i finalen nok en gang.

Turneringen hadde en vennskapelig atmosfære
Skjermdump fra kampopptak

I helgen arrangerte Dennis «TaKe» Gehlen StarCraft II-turneringen TaKeTV Ultra Invitational. Spillere fra hele verden møttes i leiligheten til tyskeren for å kjempe om premiepotten på 36 000 kroner, men det var norske Jens «Snute» Aasgaard som stakk av med seieren. Nordmannen slo koreanske Ko-Seok «HyuN» Hyun for gullet og 18 000 kroner.

Ubeseiret

Selv om Snute møtte motstand fra spillere som britiske Benjamin «DeMuslim» Baker, gikk han ubeseiret gjennom gruppespillet. I sluttspillet slo Snute blant annet franskmannen Antoine «Dayshi» Stievenart og koreanske Kang «First» Hyun Woo, før han til slutt møtte HyuN i finalen.

Dette er tredje gang Snute og HyuN har møttes i en finale, og tredje gang Snute har kommet seirende ut av sammenstøtet. Blant annet traff de på hverandre under SeatStory Cup i mars.

Leverer varene

Det kan virke som det er noe med leiligheten til TaKe som får Snute til å sette inn høygiret. Dette er nemlig fjerde gangen Snute har vært i en finale i en turnering arrangert av TaKeTV, og tredje gangen han tar førsteplassen.

Norske Kristoffer «TargA» Marthinsen var også med, men røk ut i gruppespillet. Han slo Tobias «ShoWTimE» Sieber i første omgang, men tapte etterpå. Han tapte også mot tyskeren Dario «TLO» Wünsch, og havnet derfor på tredjeplass i gruppen.

Hovedkanalen kommenterte kampene på tysk, og du kan finne de på TaKeTV sin offisielle Twitch.tv-kanal. Om du heller vil se kampene på engelsk kan du finne de på Khaldor sin Twitch.tv-kanal.

Forrige uke var det også StarCraft II-oppgjør i Bucuresti.
Den gang overrasket en relativt ukjent spiller med storspill »

Siste fra forsiden