StarCraft II

«Snute» til topps i stjernespekkede SeatStory Cup

Nordmannen gruste koreanske «HyuN» i finalen.

«Snute» (andre f.v.) vant SeatStory Cup.
TaKeTV

Norske Jens «Snute» Aasgaard gikk natt til mandag av med seieren i StarCraft II-invitasjonsturneringen SeatStory Cup etter å ha slått koreanske Ko «HyuN» Seok Hyun i finalen. De to Zerg-spillerne kjempet innbitt mot hverandre i finalekampene, men selv om HyuN stort sett hadde et godt grep om kampene i den tidlige fasen, kom Snute altid sterkt tilbake.

«HyuN» røk ut.

Snute og HyuN møttes for øvrig til kamp allerede i gruppespillet i turneringen. Også da greide nordmannen å vinne over den koreanske proffspilleren, og derfor var det før finalen ikke utenkelig at nettopp Snute skulle ta seiren til slutt. Kampen kan du se i videovinduet nederst.

TargA røk ut

Norske Kristoffer «TargA» Marthinsen var også med i turneringen, men røk ut i grupespillet. TargA gjorde det godt mot britiske Samayan «BlinG» Kay, men tapte mot både Jung «jjakji» Ji Hoon og Dario «TLO» Wünsch, og havnet derfor på tredjeplass i gruppen.

Snute vs HyuN.

SeatStory Cup er en splitter my invitasjonsturnering i StarCraft II og Hearthstone i regi av den tyske kommentatoren og ex-proffspilleren Dennis «TaKe» Gehlen. TaKe holdt turneringen hjemme hos seg selv, og som vanlig på TaKes arrangement var stemningen løssluppen og uformell.

TaKe er for øvrig også kjent for å invitere StarCraft II-spillere til HomeStory Cup, som hadde sin åttende runde i november. Den gang kom Snute på en god annenplass i turneringen, men ettersom han tok førstplass i den samme cupen i 2012 svir nok ikke andreplassen alt for mye.

Har du fått med deg at vi har vår egen liga i strategispillet?
Vi åpnet påmeldingen til vår StarCraft II-liga mandag »

Siste fra forsiden