PlayStation State of Play - februar 2023

Sony avduket enda en ladning med PlayStation 5- og PlayStation VR2-spill

Se nye trailere for Street Fighter 6, Resident Evil 4, Baldurs Gate 3, Suicide Squad og mer.

Green Hell VR er et av flere nye PlayStation VR2-spill som ble avduket torsdag.
PlayStation

Torsdag kveld holdt PlayStation den første State of Play-sendingen for 2023. Som lovet var det Suicide Squad: Kill the Justice League som ble viet mest scenetid, men presentasjonen disket også opp med en haug med andre kommende spill for både PlayStation 5 og PlayStation VR2.

Vi har samlet sammen alle trailerne som dukket opp, og du kan kikke gjennom dem nedenfor.

The Foglands

Sony åpnet ballet med en kikk på fem nye PlayStation VR2-spill. Det første, kalt The Foglands, er det skytespill med roguelike-elementer. Spillere kjemper seg gjennom horder med fiender, helt til de dør og begynner på nytt med noen tilegnede egenskaper, våpen og erfaringer. Spillet lanseres en gang senere i år.

Green Hell VR

Green Hell VR plasserer spillere i Amazonasregnskogen, der målet er å holde seg i live. Man må takle tradisjonelle overlevelseselementer, som sult, kulde og utholdenhet, samt bygge ly, våpen og andre verktøy. Green Hell VR kommer i løpet av 2023.

Synapse

Det blir mer skyting i Synapse, et spill som ser ut til å bygge på kontrastene mellom en grå verden og svært fargerike fiender og våpeneffekter. Også dette kommer en gang i år.

Journey to Foundation

Archiact Interactive har hentet inspirasjon fra Isaac Asimov og hans Foundation-bøker. Resultatet er VR-spillet Journey to Foundation, der man må navigere valg og konsekvenser, plattformsekvenser og skyting. Spillet kommer utpå høsten en gang.

Before Your Eyes

Before Your Eyes er et eventyr du spiller med øynene dine. Spillet som vant BAFTA-pris i 2021 er oppdatert for PlayStation VR2, der man bruker headsettets øyesporing til å ta seg gjennom et eventyr om livet etter døden. Slippes 10. mars.

Destiny 2: Lightfall

Destiny 2: Lightfall lanseres 28. februar, med nye historier å oppleve og diverse endringer for spillet. Utvidelsen fikk en ny trailer på State of Play, med en kikk på hvor historien tar spillere denne gangen.

Rett etter showet kom også en trailer for spillendringene Bungie introduserer i Destiny 2: Lightfall.

Tchia

Eventyrspillet Tchia sin nyeste trailer avslørte at lansering blir 31. mars. Spillet slippes på PlayStation 4 og PlayStation 5, og blir tilgjengelig uten ekstra kostnad for de som abonnerer på PlayStation Plus Extra eller Premium.

Humanity

Det neste spillet fra gjengen bak Tetris Effect og Rez Infinite er et slags puslespill der du hjelper menneskeheten gjennom stadig vanskeligere utfordringer. Spillet kommer til PlayStation 4, PlayStation 5, PlayStation VR og PlayStation VR2 i mai, men du kan teste en demo allerede nå.

Goodbye Volcano High

Et tenåringsdrama om livet på en ungdomsskole der verden er i ferd med å gå under. Spillet følger et band som sliter med diverse eksistensielle spørsmål, og du spiller ved å trykke i takt med musikken som spilles underveis. Slippes 15. juni for PlayStation 4 og PlayStation 5.

Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections

Naruto feirer 20 animeår med lanseringen av et nytt spill i 2023. Her får man gjenoppleve viktige øyeblikk fra Storm-spillenes første fire innslag, og prøve seg som haugevis av figurer fra serien.

Baldur's Gate 3

Larian kunngjorde nylig at Baldur's Gate 3 skal lanseres 31. august. Rollespillet fikk en ny trailer torsdag, med både glimt av historien og hvordan det blir å spille.

Wayfinder

Wayfinder er et samarbeidsfokusert actionrollespill fra Darksiders Genesis-utvikler Airship Syndicate. Spillet begynner betatesting på PlayStation 4 og PlayStation 5 den 28. februar, og du kan registrere deg for sjansen til å bli med via spillets nettsider.

Street Fighter 6

Capcom avslørte ytterligere tre figurer som blir å finne i det neste Street Fighter-spillet. Veteranene Zangief og Cammy er tilbake for flere bruduljer, og de får selskap av Lily – en helt ny figur som introduseres i Street Fighter 6. Slåssespillet slippes 2. juni.

Resident Evil 4

Oppussingen av et av Resident Evil-seriens mest populære innslag slippes 24. mars. Den nyeste traileren for Resident Evil 4 viser hva som venter når Leon legger ut på gammelt eventyr i ny drakt, og avslørte samtidig at en demo for spillet kommer snart.

Suicide Squad: Kill the Justice League

PlayStation viet 15 minutter til det kommende actionspillet Suicide Squad: Kill the Justice League. Rocksteady viste frem to trailere, med nye detaljer om historien og hvordan man spiller enten alene eller sammen med opptil tre venner. Suicide Squad: Kill the Justice League slippes 26. mai.

LES OGSÅ: Mannen bak en av PlayStations mest kjente lydsnutter er død »

Siste fra forsiden