Sony kunngjør Formula One 05

Årets offisielle spill basert på Formel 1-sirkuset er på vei, til PS2 og PSP. Her er informasjon om begge versjonene.

Formula One 05 er det neste spillet i Sony sin serie med offisielle bilspill basert på Formel 1. I og med at dette er et offisielt produkt vil det komme med alle lagene, banene og førerne fra årets sesong, inkludert den nye banen i Tyrkia. I tillegg lover Sony at spillet vil komme med en rekke nye spillmoduser, samt muligheten til å prøvekjøre noen av de bilene som har gjort sporten historisk.

Formula One 05 vil tillate flerspiller over nettet, og vil i tillegg komme med et avansert rangeringssystem hvor du kan laste opp dine beste rundetider og se hvordan du ligger an i forhold til de beste spillerne i verden. Andre nye detaljer inkluderer interaktive pitstop og muligheten til å oppleve alt livet rundt bilene før selve løpet starter (med mekanikere, journalister og pene jenter).

Formula One 05 kommer også med et forbedret karrieremodus, nye hjelpefunksjoner for nybegynnere, dyptgående informasjon om banene og muligheten til å låse opp en rekke historiske biler og baner.

PSP-versjonen av det offisielle F1-spillet har fått navnet F1 Grand Prix, og vil fokusere mer på arkadeaction enn PS2-versjonen. Denne vil tilby trådløs flerspiller for opp til åtte spillere, samt flere spennende arkademoduser, slik som "Eliminator Championship", hvor en bil blir fjernet for hver runde. Sony lover også nedlastbart bonusinnhold for PSP-versjonen.

Siste fra forsiden