Sony kunngjør Formula One 06

Årets offisielle Formel 1-spill er på vei, til PS2 og PSP. Her loves blant annet nettverksspill mellom plattformene.

Nok en sommer er på vei, og med den kommer nok et offisielt Formel 1-spill fra Sony. Her får vi, som vanlig, alle førerne, banene, reglene og bilene fra den nyeste Formel 1-sesongen. Sony forteller at fokuset i dette spillet er på fart, konkurranse og action.

Spillet kommer til både PSP og PS2, og om du eier en PS2 mens kameraten din sitter med en PSP, kan dere likevel spille mot hverandre. Alternativt kan du prøve spillets onlinemodus, som lar deg spille en komplett sesong med 18 løp.

Ellers fortelles det at vi får forbedrede førerhjelpemidler, som betyr at hvem som helst kan spille Formula One 06, enten de er nybegynnere eller eksperter. Dessuten får vi tilgang til et læringssenter der vi får tips til hvordan vi kan forbedre kjøringen vår.

Spillet kommer også med en haug av klassiske Formel 1-biler som kan låses opp, samt mulighet for å spille karrieremodus som hovedingeniør (det fortelles ikke hvordan dette vil fungere). Du vil også få mulighet til å endre på bilens innstillinger uten å gå inn i kompliserte menyer.

Til sist forteller Sony at vi får et nytt system som legger press på de datastyrte motstanderne, slik at de gjør feil (og kan kollidere med hverandre), samt forbedret fysikk.

Siste fra forsiden