Sony med overraskelse: skal ikke delta på neste E3

Har derimot noe annet i ermet.

Sony

E3-messen er blant de aller største begivenhetene blant spillutgivere, men nå viser det seg at en av hovedaktørene, overraskende nok, skal droppe arrangementet.

I en uttalelse gitt til blant andre Game Informer bekrefter nemlig Sony at de akter å glimre med sitt fravær på E3 neste år.

– PlayStation-fansen betyr alt for oss, og vi ønsker hele tiden å innovere, tenke annerledes og eksperimentere med nye måter å glede spillere på. Som et resultat har vi bestemt oss for å ikke delta på E3 i 2019, sier Sony i uttalelsen.

E3 2018 ser nå ut til å ha vært siste gang for Sony.
Sony

Planlegger alternativ – men hva?

Selskapet legger imidlertid til at de utforsker «nye og kjente» måter å engasjere publikumet sitt på neste år, og at de ser frem til å dele planene med fansen.

Med andre ord kan det se ut til at Sony planlegger å avholde en form for arrangement i egen regi, utenfor selve messen. Dette er noe Nintendo som kjent allerede gjør med sitt Nintendo Direct-konsept.

I motsetning til Nintendo ser det imidlertid ut til at Sony har tenkt å distansere seg fullstendig fra E3, altså ikke engang holde pressekonferanse på samme tidspunkt som messen foregår.

– Vi kommer ikke til å aktivere eller avholde en pressekonferanse rundt E3, svarte visesjefen for kommunikasjon hos Sonys PlayStation-avdeling Jennifer Clark på spørsmål fra Game Informer.

Akkurat hva det er Sony planlegger skal erstatte E3-pressekonferansen, og ikke minst når vi kan vente oss at dette alternativet skal finne sted, gjenstår altså å se.

Les også: PUBG kommer til PlayStation 4 i desember »

Siste fra forsiden