Sony vil kunngjøre tre nye spill allerede før E3

PlayStation-skaperen lover én avsløring hver dag frem til messa begynner.

Sony

Ventetiden på Electronic Entertainment Expo 2018 – bedre kjent som E3 – er ofte lang og ulidelig for mange fans, og i år har det også blitt for mye for enkelte utviklere. Både Bethesda og Ubisoft har allerede vist frem litt av hva de vil vise frem når det hele braker løs til helgen, og nå skal også Sony lette på sløret.

Ghost of Tsushima er blant spillene Sony skal vise mer av på årets E3-messe.
Sony

Via den offisielle PlayStation-bloggen kunngjorde konsollgiganten denne uken en slags adventskalender for E3. Nedtellingen til messa begynner 6. juni, og Sony frister med én overraskelse for hver dag frem til selskapets konferanse den 11. juni (lokal tid).

Nye spill, slippdato og VR

I løpet av de fem dagene loves fans avsløringer av tre helt nye spill, både for PlayStation 4 og PlayStation VR. I tillegg får vi en lanseringsdato for et kommende spill, samt detaljer om «et etterlengtet spill» som kommer til PlayStation VR.

Presentasjonene skjer hver dag klokken 17:00 norsk tid, og de som vil kan føle med via PlayStations nettsider, Twitch eller YouTube. Programmet er som følger:

Onsdag 6. juni klokken 17:00:
Annonsering av et nytt PlayStation 4-spill med støtte for PlayStation VR

Torsdag 7. juni klokken 17:00:
Slippdato for et kommende Sony Worldwide Studios-spill

Fredag 8. juni klokken 17:00:
Annonsering av et nytt PlayStation 4-spill

Lørdag 9. juni klokken 17:00:
Annonsering av et nytt PlayStation VR-spill

Søndag 10. juni klokken 17:00:
Detaljer om en etterlengtet spill som kommer til PlayStation VR

Deretter er det duket for Sonys E3-konferanse tirsdag 12. juni klokken 03:00. I år skal selskapet fokusere på de fire spillene Death Stranding, Ghost of Tsushima, Spider-Man og The Last of Us II, men vi loves også en og annen overraskelse underveis.

Her er tidspunktene for årets E3-konferanser »

Siste fra forsiden