Spennende nytt for Eve Online

Butikklanserin, ekspansjon og skytespill

Eve Online kommer i butikk til neste år, og CCP har også andre ting på gang.

Romskipspillet Eve Online har ikke bare overlevd svært lenge på det massive flerspillermarkedet, men i motsetning til andre eldre spill i sjangeren, tiltrekker det seg stadig flere spillere.

På reise i rommet.

En av grunnene til dette er at utviklerne hele tiden jobber videre med nytt innhold, samtidig som de oppgraderer motoren og grafikken slik at spillet fortsatt ser lekkert ut selv om det opprinnelig ble lansert i 2003.

Nå er det klart at den nyeste utgaven av spillet får en butikklansering i mars neste år. Det blir Atari som skal stå for utgivelsen, som inkluderer 60 dagers gratis spilling og ni gratisekspansjoner.

I dag lanseres også en omfattende oppdatering for Eve Online. Denne kommer med nytt innhold, samtidig som den fikser og endrer hundrevis av ting i spillet.

Dette er imidlertid ikke alt. 10 mars vil nemlig utvikler CCP lansere en stor gratisekspansjon for Eve Online (som også inkluderes i butikkversjonen).

Denne legger til nye typer skip (med et modulbasert design, slik at de kan skreddersys), episke kampanjer og muligheten til å utforske ukjente deler av rommet (hvor det finnes massevis av overraskelser).

I løpet av neste år vil CCP også lansere en ekspansjon som lar Eve-spillerne utforske romstasjoner uten å være låst til skipene sine.

CCP arbeider også med et helt nytt Eve-relatert prosjekt. I følge Eurogamer er dette et førstepersons skytespill i Halo-stil, som ser ut til å være under utvikling for PS3 og Xbox 360.

Vi snakket forresten nylig med CCP om Eve Online, som nå har cirka 250 000 betalende spillere.

Siste fra forsiden