Counter-Strike: GO / Telenorligaen

Spennende oppgjør mellom to av ligaens forhåndsfavoritter i kveld

London Conspiracy møter tittelforsvareren BX3 i rundens hovedkamp på VGTV.

Bjørn «Skurk» Maaren i London Conspiracy (t.v). møter Anders «aNdz» Kjær i BX3 denne helgen.
London Conspiracy/Telenor

London Conspiracy kjemper mot BX3 Elektroniske Sportsklubb i den andre runden av Telenorligaens Counter-Strike-avdeling.

– En spennende kamp der hver duell vil være avgjørende, forteller Bjørn «Skurk» Maaren i London Conspiracy til Gamer.no.

Sjekk oppdaterte tabeller og kampoversikt for Telenorligaen her »

Spiller for å være best i Norge

Se høydepunktene fra de TV-sendte Counter-Strike-kampene forrige runde.

«Skurk» forteller at han og resten av London Conspiracy spiller for å være det beste Counter-Strike: Global Offensive laget i Norge, slik som resten av topplagene i divisjonen har ambisjoner om.

– Dette hjelper oss til å være motivert til hver kamp, og fokusert på hver trening. Vi spiller for seier hver uke, slik at vi ved sesongslutt kan være vinnere av Telenorligaen.

Han ser på laget sitt som sterke på begge av rundens to kart, som forøvrig er Inferno og Train.

– Alle på laget har spilt Counter-Strike lenge, så vi er kjent med både Inferno og Train. Selv om vi ikke har trent noe særlig på noen av de to kartene, skal ikke det være en veldig stor ulempe. Vi har spilt sammen tidligere og kjenner hverandre godt. Selvsagt vil den lille mengden trening på de to kartene føre til at publikum ikke vil bli vitne til et bombeplass som blir røyklagt av røykgranater, ihvertfall ikke fra våres side.

– Det vil bli mange siktedueller i løpet av kampen, derfor tror jeg godt lagarbeid også vil bli viktig med tanke på seier, forteller Maaren.

BX3: – Vi skal forsvare tittelen

Anders «aNdz» Kjær, kaptein på BX3, tror det blir en kamp der lagene følger hverandre tett.

– Jeg tror det laget som vinner, er det laget som spiller best på CT-siden av begge kartene. Det vil bli viktig å spille solid og trygt når vi spiller som CT. Hvis vi låser ned bombeplassene tror jeg vi vil ha en god sjanse for seier.

DISSE SPILLER FOR LONDON CONSPIRACY:

Vis mer

Markus «maak» Karlsen
Bjørn «Skurk» Maaren
Kristoffer «Mystic» Michelsen
Fredrik «slap» Junbrant
Femtemann ikke bekreftet

DISSE SPILLER FOR BX3:

Jon Thomas «DaY» Rudstrøm
Christian «moen» Moen
Kristian «KORN» Hokland
Anders «aNdz» Kjær
Adam «PAINT» Fjellum

Les også
Trippel seriemester Lions står uten League of Legends-lag

– Vi ønsker å forsvare tittelen, derfor trener vi så mye og så ofte vi kan sammen for å holde fokuset oppe. Selv om det var Temp.no som vant forrige sesong, spiller vi fortsatt sammen, men for BX3. Samtidig snakker vi sammen om hvordan vi tror kampbildet i hver kamp kommer til å bli. Spillerne gleder seg til å møte London Conspiracy og Copenhagen Wolves i ukene fremover, forteller «aNdz».

– Hvordan vil du rangere lagets ferdigheter på Inferno og Train?

– Inferno er et kart vi har spilt en del på, dermed føler vi oss relativt trygge der. Train derimot er relativt nytt, og vi har generelt spilt lite på det kartet.

Kjær tror at med god innsats denne runden kan laget både vinne Inferno og Train.

– Det er Adam «Paint» Fjellum som er den som bestemmer taktikken i laget. «Paint» står bak strategien for hver runde, men vi andre kommer dog også med innspill. Med den autoriteten Adam har så føler vi oss ganske sikker på at han vil lede oss til seier.

Se kampen mellom London Conspiracy og BX3 direkte på VGTV mandag 7. september klokken 20:00. Sendingen starter en halvtime før.

Siste fra forsiden