Spesialkontroller til Ninja Gaiden

Tecmo skal lansere en spesialkontroller til det kommende actionspillet Ninja Gaiden.

Ninja Gaiden, et av årets mest eksklusive Xbox-titler som ingen fremdeles vet den offisielle lanseringsdatoen for, kommer til å få en egen spesialkontroller. Hva slags kontroller er det ingen som vet noe om, men nyheten om den kommende sverdkontrolleren fra Capcom og Hori ligger friskt i minne. Så drastisk er det nok likevel ikke.

En av talsmennene i Nuby, selskapet som skal utvikle kontrolleren for Tecmo, har sagt at kontrolleren nemlig skal inneholde en slags ekstra macro-funksjon, noe som tilsier at det er en slags variasjon av en normal håndkontroll. Hverken Tecmo eller Nuby har foreløpig kommet med noen bilder av duppeditten, og dermed blir alt rene spekulasjoner.

Tidligere i år kunne vi også melde om annet spesialmateriale for Ninja Gaiden. Når spillet lanseres skal det etter planen følge med hele SNES-trilogien med samme navn med på Xbox-skiven, noe designeren selv mener er en slags "tipp med hatten" mot de opprinnelige utviklerne som har skapt franchisen og gjort den så populær som den er.

Siste fra forsiden