Spill Arma II og vinn Arma II

Utviklerne har lansert et flashspill for å promotere kommende Arma II.

Arma II, den spirituelle oppfølgeren til Armed Assault nærmer seg butikkhyllene med stormskritt. Spillet, som best kan beskrives som en krigssimulator, lar spillere tre inn i rollen som soldat under en fiktiv konflikt i det likeså fiktive landet Chernarus.

Utviklerne lover at spillet skal være hyperrealistisk og den mest troverdige krigsopplevelsen opplevd i spillform så langt. Med tanke på hvor mange som trykket forgjengeren til sine hjerter er det trolig at dette er en påstand som langt på vei vil stemme.

For å markere slippdatoen 19. juni har nå utviklerne snekret sammen en mini-variant av spillet i form av et flashspill. Flashspillet, som riktignok er nokså enkelt og overfladisk, lar spillere få en liten smakebit på hva som venter i Arma II. Det mest spennende med flashspillet er dog at alle som deltar vil få muligheten til å delta i en konkurranse hvor man kan vinne kopier av fullversjonen.

Det er gratis å delta i konkurransen, men for å vinne må du komme deg på topp 2-lista. Flashspillet kan startes fra spillets hjemmeside.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden