Spill-debut for Daft Punk

Prøv deg som elektro-artist i DJ Hero.

Det kommende musikkspillet DJ Hero bygger på samme konsept som de populære Guitar Hero-spillene, men denne gangen skal du altså leke DJ og boltre deg med en rekke dansbare slagere. Spillet inneholder 93 eksklusive remikser fra artister som Black Eyed Peas, Justice, Beastie Boys og N.E.R.D.

Nå har utgiveren Activision kunngjort at også den franske elektronikagruppen Daft Punk skal inkluderes i DJ Hero, og dermed gjør den Grammy-belønte duoen sin aller første opptreden i et dataspill. Daft Punk bidrar med titler som Around the World, Da Funk, Robot Rock og Technologic, og alle låtene er mikset sammen med låter fra andre kjente artister.

Gnikk løs på dreiebordet som følger med

– Det er fantastisk å jobbe med Daft Punk, siden de er blant de mest betydningfulle artistene innen elektronisk musikk og kjent verden over for deres unike stil, sa visesjef i Music Affairs for Guitar Hero, Tim Riley, i en pressemelding.

DJ Hero leveres med dreiebord (se bilde) som gir deg muligheten til å utføre flere ulike DJ-teknikker som scratching, crossfading og sampling. Du kan også slippe kreativiteten løs ved selv å mikse sammen låter og legge til forskjellige effekter.

DJ Hero slippes 27.oktober til Xbox 360, Playstation 2 og 3, samt Nintendo Wii.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden