Spillere har oppdaget et sted i Red Dead Redemption 2 hvor hester plutselig tar fyr

Rockstar Games

Red Dead Redemption 2 har vært ute i snart en uke, og som så ofte med store spillanseringer har fans støtt på diverse feil og «bugs». Mens noen er harmløse finnes det også de som virkelig kan sette en støkk i deg, og flere spillere melder om en spesielt grusom hendelse de har kommet over.

Ved et veiskille utenfor Rhodes, sør på Red Dead Redemption 2-kartet, finnes det et sted hvor hester plutselig tar fyr. I videoen under kan du se en spiller ute på en bedagelig ridetur, når gampen begynner å brenne uten noen god forklaring.

Saken fortsetter under Twitter-meldingen.

Mens spilleren i videoen kom fra det med livet, og hesten, i behold, har andre vært mindre heldige. En annen spiller fanget øyeblikket da en forbipasserende hest tok fyr på akkurat samme sted. Vogner som kommer trekkende merker tilsynelatende ikke at noe er galt, og flere hester ender opp på bålet, mens andre stikker livredde avgårde.

Så vidt Gamer.no er bekjent finnes det ingen god forklaring på hvorfor dette skjer. Trolig er det snakk om en slags feil, men i disse Halloween-dager kan man aldri være sikker. Rockstar har foreløpig ikke kommentert saken, og inntil det kommer en løsning gjør spillere det lurt i å holde seg unna akkurat dette veiskillet.

Noen feil her og der har ikke hindret fans i å rive Red Dead Redemption 2 vekk fra hyllene. Den etterlengtede cowboyoppfølgeren raket inn rundt 6,3 milliarder kroner i løpet av sine første tre dager på markedet, et tall som kun er overgått av Grand Theft Auto V.

Vi er i full gang med vår anmeldelse, men har så langt latt oss imponere.
Les vårt førsteinntrykk på Red Dead Redemption 2 her »

Siste fra forsiden