Call of Duty: Warzone - Krampus

Spillere hater Warzones nye juletroll – nå har Raven gjort endringer

Ned med Krampus.

Activision

Jul i spillverdenen bringer ofte med seg diverse vinterrelaterte moduser og annen moro for spillere å leke seg med. De midlertidige opplevelsene treffer riktignok ikke alltid blink, noe Call of Duty: Warzone-utvikler Raven Software har funnet ut.

Juleoppdateringen for Call of Duty: Warzone har fått en heller negativ mottakelse.
Activision

Skytespillets nyeste oppdatering introduserte Krampus – et innpåslitent juletroll som når som helst kan dukke opp for å jakte på deg eller lagkameratene dine. Tilfeldigheter i Battle royale-sjangeren er selvfølgelig ikke noe nytt, men akkurat Krampus har blitt litt for mye for spillere flest.

Beistet tåler nemlig uendelig mye juling, og krever at spillere enten spytter hundrevis av kuler inn i ham eller at de løper sin vei i flere minutter til han forsvinner. Uansett hva du gjør lager bruduljene nok bråk til å informere alle de andre spillerne på kartet hvor du er, slik at de kan dukke opp og meie deg ned mens du er opptatt.

Reddit og sosiale medier flommet over av negative tilbakemeldinger – mange fra spillere som hadde kommet seg til siste sirkel, bare for å plutselig bli angrepet av Krampus. Ingen kunne heller forstå hvorfor Krampus er en del av den vanlige battle royale-modusen, og ikke har sin egen modus.

Krampus-endringer

Raven fikk med seg klagene, og har nå introdusert to viktige endringer for Krampus. For det første er helsen hans kraftig redusert, slik at man ikke må bruke like mye tid og ressurser på å hamle opp med ham. For det andre kan ikke Krampus lenger dukke opp etter den fjerde sirkelen.

Utviklerteamet har likevel valgt å la juletrollet få bli i den vanlige battle royale-modusen. Så de som hadde håpet å unnslippe Krampus helt må nok vente til jula er over.

LES OGSÅ: PUBG blir gratis å spille fra januar »

Siste fra forsiden