Spillere lager egne skapninger

Ikke bare peniser

Maxis rapporterer at det ble laget rundt 250 000 Spore-monstre på en dag, og ikke alle var peniser.

Spore: Creature Creator kom på markedet i går. Til tross for at spillet fremdeles ikke er ute, kan brukerne allerede kjøpe seg verktøyet for å lage monstre, slik at disse er klare til du skal begynne å spille.

– Responsen til Spore Creature Creator har vært enorm, og over 250,000 monstre ble laget bare den første dagen, sier produsent Lucy Bradshaw til Eurogamer.

Skjermbilde fra Spore.

Det var kanskje ventet, men mange av disse monstrene er vandrende peniser og andre obskøniteter, og videoene av dem florerer. Maxis fortalte videre at de som lager vandrende peniser eller hoppende pupper, vil få beskjed om at kontoen deres er under oppsyn, og den kan bli frosset hvis det fortsetter.

– Kreativiteten og innlevelsen nettsamfunnet legger inn i deres skapninger er stor. Utviklingsteamet har brukt de siste 24 timene på å se på de utrolige kreasjonene som ramler inn fra alle verdens hjørner, med hastigheter på mer enn tusen skapninger i minuttet, legger Bradshaw til.

Spore: Creature Creator kommer i to utgaver. Den ene (som vi tilbyr her på Gamer.no) er gratis, og inneholder omtrent 25 prosent av dyredelene fra fullversjonen av Spore. Den andre utgaven inneholder alle dyredelene, og kan enten kjøpes i norske butikker for 39 kroner fra og med torsdag 19. juni eller gjennom en oppgradering på EA Store.

Spore blir gitt ut på PC 5. september. Spillet kommer også til DS og Wii.

Siste fra forsiden