Spillverket lanserer Counter Strike-servere

Do you feel lucky, punk?

Vi inviterer til hektisk krigføring døgnet rundt på våre nye servere.

Selv om den virkelig begynner å dra på årene, er fortsatt Counter-Strike-serien blant de mest spilte spillene på nett. Og det er nøyaktig av den grunn at vi nå lanserer et nytt tilbud til våre lesere, nemlig CS-servere.

Allerede nå kan du utveksle blyklumper i forskjellige størrelser med kompiser, enten du foretrekker Counter-Strike 1.6 eller Counter-Strike: Source. Serverne er oppsatt med tanke på minst mulig forstyrrelse, og mest mulig moro. Derfor vil du ikke høre verken "ultra kill" eller plagsomme rave-låter i bakgrunnen. Videre har vi også fått en egen stats-side hvor du kan sjekke hvordan du rangerer på serveren, samt holde oversikten over motstanderne.

Som nevnt vil vi altså tilby to servere, de er:

Er du usikker på hvordan du kobler til en spesifikk server er CS-kategorien under Diskusjon.no en super plass å spørre.

Begge serverne vil kjøre syklusen med følgende brett: dust, dust2, inferno, nuke og train. Men ettersom vi ønsker sterkt fokus på å føye oss etter hva dere ønsker, kan selvsagt denne syklusen endres på populær forespørsel. Ønsker trenger forøvrig ikke å være begrenset til andre brett, men kan også være endring av rundetider, oppsett, regler og mer.

Hva reglene angår kjører vi enkelt og greit etter kardemommeby-prinsippet,

1. Hold en høflig og grei tone, personangrep tolereres ikke.
2. Tolereres gjør heller ikke noen form for rasisme og lignende, det gjelder både chat, "sprays" og nick.
3. Utfør oppdraget! Er du terrorist skal bomba sprenge, er du CT skal du hindre den i å sprenge.
4. Absolutt all form for juks medfører permanent utestengelse.
5. Rett deg etter beskjed fra admin, admins er stort sett merket med [Spillverket].

Ønsker du å klage på en admins avgjørelser tar du kontakt med The Stig via Diskusjon.no. Forøvrig vil reglene utvilsomt endres og utvides etterhvert som vi ser behov for det, så pass på å sjekke etter oppdateringer jevnlig. I tillegg setter vi veldig pris på forslag om du mener noe mangler. Og sist, men ikke minst, vil vi også brukte nevnte forumkategori aktivt for å informere brukerne om endringer og lignende på serverne. Her vil også reglene kunne finnes til enhver tid.

Siste fra forsiden