Splinter Cell: Double Agent til Wii

Ubisoft er tydeligvis veldig begeistret for Wii - nå har de røpet lanseringsspill nummer åtte for konsollen.

For kort tid siden kunngjorde Ubisoft at de hadde syv lanseringsspill til Wii, og nå har de røpet at det åttende er på vei. Dette er en Wii-versjon av Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent, som også kommer til PC, PS2, GameCube, Xbox og Xbox 360.

Slik ser spillet ut på Xbox 360

Ubisoft forteller at Splinter Cell-franchisen alltid har fungert godt over flere plattformer, og at de er sikre på at Wii-versjonen vil fortsette seriens tradisjon med å utnytte seg maksimalt av hver enkelt systems egenskaper. Det betyr utvilsomt at spillet vil utnytte seg av Wii-kontrolleren på en eller annen unik måte, men vi har ikke noen konkrete detaljer om dette eller eventuelt andre Wii-eksklusive funksjoner.

Splinter Cell: Double Agent starter ved at superspionen Sam Fisher sitter i fengsel, men han rømmer under en brann. På flukten får følge av et medlem i en terrorgruppe som han senere er nødt til å infiltrere og ødelegge fra innsiden, for å unngå en omfattende terroraksjon.

Det er klart for et dobbeltløp, hvor du på den ene siden må ta imot ordrer fra den nasjonale sikkerhetsadministrasjonen, og på den andre siden vurdere hvor mange terrorister du kan drepe før du blir oppdaget. Alle dine valg vil ha direkte innflytelse på hvordan gameplayet og historien utvikler seg. Oppdragene spenner over hele verden, både under vann, hengende i fallskjerm, eller i en sandstorm.

Siste fra forsiden