Splinter Cell: Pandora Tomorrow annonsert

Oppfølgeren til Tom Clancy's Splinter Cell ble sent i går kveld annonsert av Ubi Soft. Splinter Cell: Pandora Tomorrow, som arbeidstittelen foreløpig er satt til, vil lanseres i løpet av første kvartal neste år, og for første gang vil Splinter Cell kunne spilles på nett, sammen med andre.

Nettspillingen gjelder kun oppdrag, og vil inneholde aspekter som aldri tidligere har blitt gjort i Internettbaserte spill. Mye tyder på at det her er snakk om å samarbeide i et unikt snike-konsept. Denne gangen blir det neppe noen eksklusiv avtale for Microsoft og deres Xbox, da det meldes om at oppfølgeren blir lansert på samtlige plattformer.

Utviklerne vil ikke bare fokusere på multiplayer-aspektet, men satser på å bygge videre på den sterke single-player-opplevelsen som gjorde originalen så populær. I tillegg jobber de med å utarbeide enda mer utfordrende og opplevelsesrike action-scener, og et enda mer filmatisk og realistisk preg på det hele. Vi kommer med mer informasjon så snart vi vet noe, i mens kan dere titte på de tre første bildene. Merk at dette er artwork, ikke skjermbilder fra spillet.

Siste fra forsiden