Splinter Cell tidligst neste år

Sam Fisher er ikke død

Det lenge ventede Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction har endelig gitt livstegn fra seg.

Da vi verken så eller hørte noe til Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction under årets Ubidays i Paris, ble vi nesten redde for at det hadde blitt kastet på skraphaugen. Første gang vi det, var på samme messen i 2007, og at Sam Fisher nå var på rømmen, virket som et friskt pust til en av de beste Tom Clancy-seriene.

I et møte med sine investorer, har Ubisoft nå gjort det klart at spillet i alle fall ikke kommer i år, melder Eurogamer. Spillet kommer til PC og Xbox 360, og er flyttet fra sin opprinnelige utgivelsesdato på slutten av dette året, og inn i finansåret 2009-2010. Dette betyr at spillet kommer ut en gang mellom april 2009 og mars 2010.

Et av de få bildene som er gitt ut av Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction.

– Splinter Cell er en veldig viktig franchise for Ubisoft, og vi har høye forventninger til dette spillet. Det er et stort produkt, og vi vil at det skal få muligheten til å utvinne alle gameplay-mulighetene som ligger foran det. Det er mange muligheter vi ønsker å gripe, og for å være sikre på at det blir et svært produkt, kan vi derfor gi det litt mer tid, sier Ubisofts Yves Guillemot på Ubisofts konferanse.

Tidligere i år gikk det rykter om at spillet var under fullsteding redesigning, men Ubisoft avfeide det som spekulasjoner. Spekulasjoner eller ikke, det er vanskelig å se for seg at utviklerteamet skal koke kaffe ett år til, så noe er på gang. Sam Fisher er kanskje sen, men det viktigste er at han er i live.

Ubisoft kunne forøvrig i samme rapport melde om at Brothers in Arms: Hell’s Highway kommer ut i nåværende finansielle kvartal, hvilket gjør at det vil være ute før oktober.

Siste fra forsiden