Splinter Cell: Conviction utsatt

Splinter Cell: Conviction utsatt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Vi har for kort tid siden måttet gi den tunge meldingen om at flere av årets stortitler, inkludert Bioshock 2 og Heavy Rain, ikke ville være å finne i butikkhyllene i år.

Nå har også Ubisoft gått gjennom planene sine, og funnet ut at hele fire av deres etterlengtede spill må vente til neste år. Både Splinter Cell: Conviction og Red Steel 2 er nå planlagt for første kvartal i 2010, og Ubisofts Yves Guillemot sier ifølge CVG at utsettelsene ble gjort for å gi tid til en ekstra finpuss på begge spillene.

Det blir ikke mer sverdsvinging på Wii før neste år.
Det blir ikke mer sverdsvinging på Wii før neste år.

– Utviklerne fortalte oss at de ikke kunne holde samme høye kvalitetsnivå på alle brettene i spillet, og spurte derfor etter mer tid til å lage et bedre produkt, uttaler Guillemot, med henvisning til begge spillene.

Videre forteller Ubisoft-representanten at dette nok vil gjøre at de selger mindre i løpet av den første måneden på markedet, men at de forhåpentligvis vil kunne ta det igjen over tid ved å levere spill som kommer til å forbli interessante i lang tid fremover.

Utsettelsen kommer på tross av at Splinter Cell: Conviction flere ganger tidligere har blitt utsatt. Ryktene ville den gangen ha det til at spillet gikk gjennom en omfattende overhaling da det ikke ble funnet godt nok for slipp. Spillet utvikles til Xbox 360 og PC.

Ubisoft har også katastrofespillet I Am Alive og et nytt Ghost Recon-spill på plakaten, og begge disse var foreløpig planlagt for tidlig 2010. I en slags dominoeffekt har også disse blitt utsatt, trolig for å gjøre plass til de to førstnevnte. De to sistnevnte kommer ikke før finansåret 2010-2011, som går fra april 2010 til mars 2011. Utsettelser er heller ikke noe nytt for katastrofeeventyrets del, ettersom det opprinnelig skulle komme i mars i år.

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

X360
Slippdato: 15. april 2010
Sjanger: Action
Utvikler: Ubisoft Montreal
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen