Spore til håndholdte plattformer

Will Wright sitt innovative nye prosjekt er på vei til håndholdte plattformer.

Spore er det nye spillet fra skaperen av The Sims og Sim City (samt andre Sim-spill som ble lansert på nittitallet), og virker svært interessant. Her er fokuset helt og holdent på brukerskapt innhold - du får i praksis skape din egen verden og leke med den. Her får du utvikle og lede en egen rase fra dens spede begynnelse som mikroorganismer til de blir mektige nok til å legge under seg planeten de lever på.

Etterpå bærer det ut i verdensrommet, hvor du møter rasene til andre spillere i en episk kamp for å overleve. Spillet inneholder svært lite forhåndsgenerert innhold. I stedet lar det hver spiller skape sine egne vesener med sine egne kjøretøy, sin egen arkitektur og sitt eget unike utseende.

Nå har en jobbsøkerannonse hos Electronic Arts røpet at spillet er på vei til håndholdte plattformer. Annonsen skriver at Spore-teamet leter etter en erfaren designer som vil være ansvarlig for å designe, skape og drive spillsystemer og innhold for håndholdte Spore-titler. Det ser med andre ord ikke ut som Spore for håndholdte konsoller er en direkte oversettelse av den kommende PC-versjonen.

Siste fra forsiden