Stabæk og Sandnes Ulf er i finalen

Etterlengtet opptur for bunnlagene i Tippeligaen.

Lørdag var det klart for sluttspillet i Norges beste supporterklubb. Dette er en unik FIFA 13-turnering mellom supporterne av de seksten lagene som spiller i Tippeligaen.

To FIFA 13-spillere fra hver supporterklubb hadde kvalifisert seg på nett eller gjennom aktiviteter på den lokale puben, og målet var å samarbeide om en plass i finalen på Oslo City. Der er førstepremien 10 000 kroner til tribuneaktiviteter.

I Sandnes Ulf var det supporter Lars Lørup og Gaukrereiret-styremedlem Thorbjørn Holger Opstad som satt med spakene, mens det var Stabæks egne andrelagsspillere Thor Lange og Emil Ekblom som spilte som for bæringene.

Hver supporterklubb rigget seg opp på sin respektive pub, med spill på storskjerm og publikum i ryggen. Etter fjorten spilte kamper stod vi igjen med to finalelag: Stabæk og Sandnes Ulf.

Lagene som ligger i helt sist på tabellen slapp aldri inn mål og feide all motstand av banen. Det er med andre ord duket for en svært spennende finale mellom Gaukereiret og Stabæk Support på Oslo City lørdag 27. oktober.

Se alle kampresultatene her

Tapende finalist har allerede sikret seg 5000 kroner i TIFO-midler.

Lørdag 27. oktober blir det finaler i PC-spilllene League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive og StarCraft II.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om lørdagens finaler senere denne uka.

Siste fra forsiden