Counter-Strike 2 - IESF World Esports Championship

Norge kvalifisert for Counter-Strike-VM

Valve

Det norske landslaget i Counter-Strike 2 har sneket seg med videre fra kvalifiseringen til IESF World Esports Championship. Gutta er nå klare for VM-sluttspill i Riyadh.

Etter å ha vunnet sin gruppe tidligere denne måneden, ble det mye opp og ned for det norske landslaget i kvalifiseringens sluttspill. Først ble det tap for Portugal, før Norge regelrett banket Spania i den nedre puljen.

Disse spiller for Norge i CS2-VM

Vis mer

no Sander «Grus» Iversen
no Erik «truth» Hansen Dyrnes
no Steffen «SLY» Amundsen
no Sindre «Tapewaare» Ellefsen
no Tobias «shyyne» Sæther

Deretter ble Latvia for sterke for nordmennene, men det bare så vidt. Norge vant første kart, før Latvia knep seier på dobbel overtid og så tok seieren på tredje kart.

Norge var dermed ute av videre sluttspill, men hadde likevel ikke mistet sjansen til å kvalifisere seg. I kampen om syvendeplass og VM-billett ventet Ungarn, og de norske gutta leverte varene takket være storspill som denne fra «SLY».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Sluttspillet i IESF World Esports Championship avholdes i november, med nasjoner fra Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Afrika. Kvalifiseringene er enda ikke unnagjort, så hva slags motstand Norge kan vente seg i gruppespillet er foreløpig uklart.

LES OGSÅ: Apeks legger ned Counter-Strike 2-satsingen »

Siste fra forsiden