Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Store oppgjør i Good Game-ligaen – se kampene

Vi samler alle sendingene som dekker nest siste uke av det store, norske seriespillet.

Patrick Hanson / Good Game

Det er bare to uker igjen i Norges største e-sport-turnering, og nå er vi tilbake med dekningen av neste runde i Good Game-ligaens vårsesong!

Førstedivisjon i League of Legends-grenen er ferdig med sesongen, og de andre divisjonene og grenene i de andre spillene er like ved å sikre deres engelige plasser på tabellene.

Vi her i Good Game og Gamer.no er nok en gang stolte av å være vertskap for flere av de største mesterskapene i norsk e-sport, og turneringene er godt i gang, her på turneringsplattformen til Gamer.no.

I denne anledning vil vi trekke frem så mange av deltakerne og lagene som mulig, på tvers av alle ligaens spill og divisjoner. Målet er å gi leserne et samlingspunkt for de kampene som har sendinger.


Ukens høydepunkter

Counter-Strike 2 er helt i rute for neste runde på mandag, under Leon «Landor» Karlsens legendariske ledelse, også GamerNo-kanalen.

Tirsdager er breddens dag i ligaen, og det er nok en gang et stort antall kamper vil spilles på tvers av spill og divisjoner.

På onsdag spiller hele grenen av Overwatch 2, og nå har det vært ønsker fra Overwatch Norge om å koordinere en "ukens hovedkamp" i Overwatch, for å skape litt mer prestisje og engasjement rundt grenen.

Hovedkampen vises nå på den nye Twitch-kanalen til Overwatch Norge, og sendingene vil ledes av casterne «Framer» og «Slicx», som begge er godt kjent i miljøet.

PUBG-lagene er også i gang, så her kan det bli mye spenning når de trer inn på banen.

Uken avsluttes nok en gang på torsdag, når Rocket League-eliten går i storstilt kamp.

Rocket League Norway har gått hard til verks for å presentere kvalitets-sendinger av ligaens RL-kamper, helt fram til finalen. De har lenget jobbet for å øke profilen til norsk Rocket League med koordinerte sendinger, og nå med en offisiell "ukens hovedkamp" på deres «RLNorway»-Twitch-kanal.

Vi håper at dette vil føre til vekst av grasrot-kulturen i norsk e-sport, gjennom både kvantiteten og kvaliteten av sesongens uavhengige stream-sendinger.Onsdagens kamper

— Overwatch 2
1. divisjon

Overwatch Norge har nå en egen Twitch-kanal som vil dekke ukens hovedkamper i ligaen. Sendingene ledes av to av de mest etablerte norske Overwatch-casterne, «Framer» og «Slicx».

Begge er kjent fra miljøet og har tidligere laget sendiger rundt flere av ligaens kamper, og vil tidvis kunne invitere med et knippe andre gjester og personligheter til å dekke ligaens kamper, til glede for det norske Overwatch-miljøet.

 • funnyguys mot DMG
  Onsdag 24. april, 20:00
 • Quick mot 5Stars
  Onsdag 24. april, 20:00
 • IL Hei mot NTNUI
  Onsdag 24. april, 20:00
 • Østfold Østers mot Hush Hush
  Onsdag 24. april, 20:00Det kommer også mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, for alle som ønsker å følge spenningen. Det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger i alle turneringer på plattformen finner du på vår sendingsside. Vi prøver også å etablere et fast, ukentlig samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av Good Game-ligaens deltakere og lag som mulig.

Vi kommer til å følge opp med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Torsdagens kamper

— Rocket League
1. divisjon

Sendingene for Rocket League organiseres nok en gang av Rocket League Norway, som år etter år gjør en fenomenal jobb for å gi alle deltakere så god dekning som mulig.

Denne sesongen ønsker de å trappe opp dekningen ytterligere, så vi kan forvente en virkelig glimrende dekning av årets aktiviteter.

 • Senja mot Rotaryon
  — Torsdag 25. april, 20:00
 • COR3 mot Nidaros
  — Torsdag 25. april, 20:00
 • MAJOR mot Fact Revolution
  — Torsdag 25. april, 20:00
 • Razzle mot DMG
  — Torsdag 25. april, 20:00
 • Quick mot Playwell
  — Torsdag 25. april, 20:00


Mandagens kamper

— Counter-Strike 2
1. divisjon

Vår kommentator for ligaens Counter-Strike-gren, Leon «Landor» Karlsen, tar over Twitch-kanalen vår for mandagens dekning av ukens hovedkamp.

 • 777 mot Wizard
  Mandag 22. april, 18:00
 • Static mot Bitfix
  — Mandag 22. april, 18:00


Tirsdagens kamper

Tirsdager er breddens dag i ligaen, så send oss gjerne et tips om hvilke sendinger dere ser mest fram til, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.

— Counter-Strike 2

— League of Legends


Siste fra forsiden