Good Game-ligaen: Rocket League

Alt er klart for Rocket League-sluttspill i Good Game-ligaen søndag. Slik ser du kampene

De seks gjenstående lagene kjemper om førsteplassen.

Rocket League er blant spillene som er med i Good Game-ligaen.
Epic Games

Søndag avgjøres de siste kampene i vårens Rocket League-sesong i Good Game-ligaen. Seks lag gjenstår, og skal kjempe seg gjennom en hel dag med sluttspill. Kampene begynner klokka 12:30, og du kan se dem på RLNorways Twitch-kanal.

Good Game-ligaens nettsider får du en full oversikt over kampene.

Først ute er oppgjørene mellom Quick, DMG, Fact Revolution og regjerende seriemester Sejna. Disse skal alle kjempe om muligheten til å utfordre tabellederne – Rotaryon og Major – i semifinalene. Disse har sikret seg semifinaleplasser allerede ved å kapre de to første tabellplassene.

Rotaryon møter vinneren av oppgjøret mellom Quick og DMG, mens Major skal i ilden mot enten Fact Revolution eller Sejna.

Denne sesongen er det RLNorway som har sørget for Rocket League-sendinger i ligaen. De dekker også sluttspillet på søndag på sin Twitch-kanal, med makkerne Edvard «Disinocht» Spolén og Kasper «Kasper» Sjølstad som programledere.

I tillegg skal en rekke kommentatorer veksle på å bidra med sin ekspertise under sendingene, og det blir samtaler med spillerne mellom kampene.

Les mer om Good Game-ligaen »

Siste fra forsiden