S.T.A.L.K.E.R. til konsoll, PC-versjon forsinket?

I følge Eurogamer er det en mulighet for at det etterlengtede spillet S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl vil komme til neste-generasjons konsoll. I tillegg forteller de at PC-versjonen trolig blir forsinket.

Eurogamer forteller at PR-sjefen hos GSC Game World, Oleg Yavorsky, har gitt uttrykk for at sjansen er til stede for at dette lovende førstepersons-spillet vil komme til den neste generasjonens konsoller, men at selskapet for øyeblikket konsentrerer seg om PC-versjonen.

- Vi ønsker å fokusere på PC-versjonen inntil videre, men etter det skal vi vurdere mulighetene for å konvertere spillet til andre plattformer.

Dette betyr, som Eurogamer påpeker i sin artikkel, at en eventuell konsollversjon ikke vil dukke opp før tidligst i 2006, rett og slett fordi de aktuelle konsollene ikke vil være tilgjengelige før den tid.

Når det gjelder PC-versjonen, forteller det britiske nettstedet at Yavorsky innrømmet at det er svært lite sannsynlig at spillet kommer ut til september, slik som utgiveren THQ har fortalt. I stedet siktes det på en utgivelse nærmere julen. Dette er åpenbart dårlige nyheter for PC-eiere som gleder seg til å spille S.T.A.L.K.E.R. til høsten.

For mer informasjon om dette spennende spillet kan du sjekke produktsiden, som blant annet inneholder en sniktitt fra E3-messen.

Siste fra forsiden