Star Trek: Elite Force II i trykken

Activision har kunngjort at Star Trek-spillet, Star Trek: Elite Force II, har gått i trykken. Skytespillet, som er satt i The Next Generation-universet, gir spilleren mulighet til å ta kommandoen over elite-gruppen Hazard Team.

Ved å bruke et imponerende arsenal, skal spillerne gjennom en rekke oppdrag hvor de skal hacke og kjempe om friheten og alt som er godt i universet. Her vil du kunne møte et stort antall helt nye skapninger, men også de som er mer typiske for franchisen, slik som Borg og Romulans. Etter den triumferende hjemkomsten til kaptein Janeway og mannskapet til alpha-kvaderanten, blir gruppen din satt på deres dødeligste oppdrag så langt. Du og dine utvalgte skal "feriere" ombord på føderasjonsskipet U.S.S. Enterprise, det kjente stjerneskipet fra blant annet TV-serien The Next Generation.

Likevel lar Star Trek: Elite Force II deg utforske mer eksotiske områder slik om andre verdener, og gravitasjonsløse miljøer. Nye våpen og oppdrag med forskjellige endinger, skal gi spilleren en mer variert spillopplevelse. Med sine 11 oppdrag, er spillet i følge utviklerne det største Elite Force-spillet så langt. Spillet er utviklet av Ritual Entertainment, og forventes i butikkene i slutten av måneden.

Siste fra forsiden