Star Wars: Battlefront 2 slippes i november

Activision har akkurat sendt ut en pressemelding som forteller at Star Wars: Battlefront 2 slippes i november - samtidig med DVD-utgaven av den siste Star Wars-filmen.

Star Wars: Battlefront 2 skal bygge videre på de gode elementene i originalen, som i følge LucasArts er det mest solgte Star Wars-spillet gjennom tidene, samtidig som Pandemic prøver å rette opp noen av de tingene som ikke var helt vellykket. Denne gangen loves vi heftige romkamper, en ordentlig, historiedrevet enspillerkampanje, nye og spennende slagmarker (både fra den opprinnelige Star Wars-trilogien og den nyeste filmen), samt forbedret grafikk og kunstig intelligens.

Den største nyheten er kanskje at det denne gangen blir mulig å spille som Jedi-ridder. Pandemic jobber hardt med å balansere gameplayet slik at Jedi-riddernes overlegne krefter og lyssabel ikke gjør at de tar slagmarken med storm, ved at de også får en rekke sårbare punkter. Spillet kommer forøvrig med både gode og onde Jedi-riddere.

Pressemeldingen som den amerikanske divisjonen til Activision sendte ut i dag, forteller at Star Wars: Battlefront 2 vil utgis på PlayStation 2, PC og Xbox den 1. november - synkronisert med utgivelsen av DVD-versjonen av Star Wars: Revenge of the Sith, som forøvrig også inkluderer en to-bretts demo av Xbox-versjonen av Battlefront 2.

Den europeiske PR-avdelingen til Activision kan foreløpig ikke bekrefte noen konkret lanseringsdato overfor Gamer.no, men de regner med at Battlefront 2 utgis noen få dager etter USA - akkurat som med forgjengeren. Med andre ord kan vi tippe på 4. november, ettersom Activision gir ut spill på fredager i vår del av verden.

For mer informasjon om Star Wars: Battlefront 2 anbefaler vi vår sniktitt fra E3 2005.

Siste fra forsiden