Star Wars: Episode III-spill på vei

Fox gav nylig ut en pressemelding hvor de fortalte at den nye DVD-samlingen Star Wars Trilogy kommer til å inneholde informasjon om et nytt Star Wars spill, samt en Xbox-demo av Star Wars: Battlefront.

Star Wars-trilogien er ikke ventet i salg i Europa før mot slutten av september, altså omtrent samtidig som Star Wars: Battlefront kommer i salg. Det betyr at nyheten om at bonusmaterialet vil inkludere informasjon og Xbox-demo av spillet ikke er så stor som først antatt. Demoen vil for øvrig la deg kjempe i slaget om Endor, og inneholde mulighet for å kontrollere AT-ST-er og svevesykler.

Det som er litt mer spennende er kunngjøringen om at DVD-en også vil inneholde en "making of"-video fra et kommende Star Wars: Episode III-spill til Xbox og PS2. Dette spillet er ventet i salg til våren neste år, sannsynligvis omtrent samtidig med filmpremieren. I følge pressemeldingen vil det inneholde "den mest autentiske Jedi-opplevelsen noensinne", noe som utvilsomt høres interessant ut for tilhengere av filmene.

Det er vel strengt tatt ingen overraskelse at LucasArts lager et spill basert på det som sikkert blir neste års største publikumssuksess på kino, men dette er første gangen vi hører noe offisielt om spillet. Naturligvis vil vi være på plass med mer informasjon så snart LucasArts forteller mer om spillet.

Siste fra forsiden