Star Wars: Episode III

Her er en liten trailer fra et lite spill basert på en liten film som kommer til neste år.

Nå er det snart tid for å ta frem den gamle lyssabelen igjen, for til våren neste år kommer den neste Star Wars-filmen - og med den, et nytt Star Wars-spill. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith er et tredjepersons actioneventyr hvor Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi kjemper sammen mot de mørke kreftene. Samarbeidet slår imidlertid sprekker etter hvert, når Anakin blir maktsyk og går over til den mørke siden.

Spilleren vil få kontrollere både Anakin og Obi-Wan, som hver vil ha et komplett sett med Jedi-krefter og lyssabelteknikker. Som Anakin vil spilleren få tilgang til mørke og nådeløse Jedi-krefter, mens han som Obi-Wan må prøve å redde galaksen ved å fokusere kraften i raske og presise lyssabelangrep og kontrollere fiendens handlinger ved hjelp av Jedi-krefter.

Spillet, som utvikles av The Collective og kommer til Xbox og PS2, vil bygge videre på hendelsene i filmen, og ta spilleren med til en serie Star Wars-områder som aldri tidligere har blitt sett. Etter planen skal det lanseres to uker før visningene av filmen starter, og vil dermed tilby spillere en sniktitt på det filmen har å by på.

Den nylanserte videoen varer i omtrent ett minutt, og blander filmsekvenser med video som ser ut til å være tatt rett ut av gameplayet. Om den gir et realistisk inntrykk av spillet ser det ut som vi kan forvente heftige lyssabeldueller og massevis av action. Filmen, som er i Quicktime-format og cirka 13 MB-stor, kan du finne her:

Siste fra forsiden