Star Wars: Republic Commando

LucasArts har akkurat gitt ut en seks-minutter lang trailer fra Star Wars: Republic Commando.

I Star Wars: Republic Commando spiller du lederen for en gruppe klonesoldater, og deres jobb er å utføre oppdrag innenfor fiendens territorium. Oppdragene består av redningsaksjoner, infiltrering, snikmyrding, rekognosering og angrep på viktige installasjoner.

Spillet er et lagbasert taktisk skytespill som foregår i førsteperson. I tillegg til 15 store enspilleroppdrag vil både Xbox og PC-versjonen komme med flere former for flerspiller, blant annet "deathmatch" og "capture the flag".

Det som vises på skjermen i denne store traileren akkompagneres av kommentarene til Chris Williams fra LucasArts, og det vi ser gir et rimelig godt inntrykk av hva slags spill Republic Commando kommer til å bli. Spillet har et tydelig fokus på lagarbeid, og det ser ut til å bli enkelt å gi lagkameratene ordre, samtidig som de ikke virker helt hjelpeløse på egenhånd.

Star Wars: Republic Commando vil forhåpentligvis bli lansert senere i år til begge plattformene. For mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet eller vår produktoversikt. Traileren er på 35 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden