StarCraft 2-beta til sommeren

Endelig er det mulig å registrere seg til den etterlengtede betatesten.

I disse økonomiske krisetider er det mang et spillselskap som er i hardt vær. Store utgivere melder om økonomiske tap og studio legges ned i øst og vest. Men en av de som ikke sliter i det hele tatt, er Activision-Blizzard. Etter sammenslåingen har selskapet med navn som Guitar Hero og World of Warcraft hatt et veldig bra år økonomisk.

Blizzard er selv kjent for å være perfeksjonister. Et spill slippes ikke til massene før det er skrudd og fikset på til det ugjenkjennelige; det er nesten som om alt selskapet tar i blir til gull.

Dette vil etter all forventning gjelde gigantens kommende storspill StarCraft 2: Wings of Liberty også. Blizzard har jobbet med spillet i flerfoldige år nå, og det ble for kort tid siden mulig å registrere seg til den ”åpne” betatestingen av spillet.

Nå har Mike Morhaime, en høystående mann innad i selskapet, uttalt at betaen innledes i sommer en gang. Det er ikke så veldig spesifikt, men i hvert fall et utgangspunkt. Hvis du vil melder deg som forsøkskanin er alt du trenger å gjøre å registrere deg på Blizzards spillhub Battlenet. Det er likevel sånn at du er nødt til å eie et av Blizzards spill for å ha en mulighet til å delta i betaen. Og for øyeblikket er det slik at europeiske World of Warcraft-kontoer ikke regnes med. Dette skal riktignok fikses etter hvert, men i mellomtiden bør du kanskje ta deg et billigspill-raid og se etter Blizzardlogoer om ikke du allerede har noen Blizzard-spill.

Når Wings of Liberty er klar til lansering er ukjent, men tidsvinduet vil trolig avhenge av hvilke feil betatesterne finner. Forhåpentligvis er spillet klart rundt juletider.

(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden