StarCraft: Ghost forsinkes igjen

Blizzard Entertainment har nylig fortalt at StarCraft: Ghost kommer til å bli forsinket enda litt til.

StarCraft: Ghost, som egentlig skulle blitt utgitt i fjor, har nå blitt forsinket en gang til. Blizzard forteller at de trenger mer tid for å utvide og forbedre spillet.

- StarCraft: Ghost er et viktig produkt for oss, og på grunn av dette planlegger vi å bruke enda mer tid på å finpusse spillet, for å sikre at det holder den høye standarden som våre kunder forventer. Vi beklager å måtte skuffe spillerne ved å utsette lanseringen av spillet, men er sikre på at vi vil være i stand til å levere et storartet spill etter å ha brukt mer tid på utviklingen.

For øyeblikket sier Vivendi sine utgivelseslistinger at spillet vil komme i løpet av fjerde kvartal i år, og med en ekstra utsettelse skal vi ikke se bort i fra at vi må vente til neste år før vi får spille StarCraft: Ghost.

StarCraft: Ghost er et taktisk skytespill i StarCraft-universet, hvor du får spille en såkalt "ghost"-enhet (altså en slags spion). Spillet skal etter planen komme til alle de tre store konsollene (men ironisk nok ikke til den plattformen hvor StarCraft-franchisen har flest tilhengere, nemlig PC-en). For mer informasjon om StarCraft: Ghost kan du sjekke produktsiden vår, hvor du blant annet finner en sniktitt på spillet og et intervju med den tidligere Blizzard-sjefen Bill Roper.

Siste fra forsiden