StarCraft: Ghost kommer til PC

Superutvikleren Blizzard er i ferd med å kjøpe utvikleren av StarCraft: Ghost. I tillegg røper de at spillet også kommer til PC.

For en tid tilbake kunngjorde Blizzard at de hadde avbrutt samarbeidet med Nihilistic Games, som hadde stått for den relativt problemfylte utviklingen av StarCraft: Ghost. Senere ble det klart at det var Swingin' Ape Studios, utvikleren bak Metal Arms: Glitch in the System, som hadde fått i oppdrag å fullføre denne etterlengtede tittelen.

Nå har Blizzard kunngjort at de kjøper Swingin' Ape Studios, noe som tyder på at de er rimelig fornøyd med det arbeidet utvikleren har gjort på StarCraft: Ghost. Kjøpet av Swingin' Ape beskrives som en del av Blizzards strategi for å ekspandere inn i konsollmarkedet.

Pressemeldingen deres forteller forøvrig at StarCraft: Ghost er under utvikling for PlayStation 2, Xbox og PC. Til nå har spillet kun vært under utvikling for konsoll, noe som har skuffet mange tilhengere av StarCraft-franchisen. Det fortelles ikke hvorfor Blizzard har forandret mening om PC-versjonen av spillet.

StarCraft: Ghost skal etter planen lanseres før jul.

Siste fra forsiden