Starcraft II-beta i gang

Starcraft II-beta i gang

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Blizzard bekreftet nylig at den lukkede beta-testingen av det mildt sagt etterlengtede Starcraft II nå har startet.

Tusenvis av heldige over hele verden mottar i disse dager invitasjoner til å delta i testingen av stortittelen for å gi sine tilbakemeldinger, som er noe Blizzard legger stor vekt på i utviklingen av spillet.

Les også: Sniktitt: Starcraft II: Wings of Liberty

– Innsamling av konsentrert feedback fra spillerne er et viktig steg for oss når vi nå går inn i den siste fasen av utviklingen av Starcraft II, sa Blizzard-sjef Mike Morhaime.

Spillerne vil også få testet den oppgraderte utgaven av Battle.net-plattformen, som er Blizzards anerkjente multiplayer-tjeneste. Denne skal lanseres samtidig med Starcraft II.

Les også: Starcraft blir trilogi

Forgjengeren, det særdeles populære Starcraft, ble lansert i 1998 og er av mange blitt hyllet som et av de beste sanntids-strategispillene noensinne. Oppfølgeren skal ha en ny motor for blant annet 3D-grafikk og slippes en gang i løpet av første halvdel av 2010.

Mer informasjon om betatestingen og tilbakemeldinger fra spillerne kan leses på spillets hjemmeside.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen