Starfield - DLSS

Starfield får DLSS-støtte og spiseknapp

Bethesda lover oppdateringer og forbedringer i mange år fremover.

Bethesda

Starfield har raskt blitt et av årets mest populære spill, med seks millioner solgte eksemplarer i løpet av den første uka. Selv blant spillets mest hengivne fans har det riktignok vært murringer om ting som kunne vært bedre, og nå lover Bethesda å ta tak.

Starfield får mer funksjonalitet.
Bethesda

På sine nettsider rettet utvikleren først og fremst en stor takk til alle som har kastet seg ut i Starfields vidstrakte univers. Bethesda lovet deretter å introdusere diverse etterspurt funksjonalitet, som støtte for DLSS og ultrabrede skjermer på PC.

– Vi leser all de flotte tilbakemeldingene om hva dere ønsker å få forbedret eller lagt til i spillet. Dette er et spill vi kommer til å videreutvikle i årevis fremover, så vær så snill å fortsett med tilbakemeldingene.

Blant andre ting som kommer – etter at utvikleren har luket ut ulike feil med opplevelsen – er bedre innstillinger for lysstyrke og kontraster, kalibrering av HDR og justering av synsfeltet. I tillegg kommer en knapp som lar deg spise mat uten å først måtte lete gjennom spillmenyen.

Bethesda skriver videre at det jobber tett med Nvidia, AMD og Intel om å få på plass skjermkortdrivere som er bedre tilpasset Starfield. Hver oppdatering som kommer fremover vil også by på forbedringer til stabilitet og ytelse.

LES OGSÅ: Offisiell «mod»-støtte for Starfield i 2024 »

Siste fra forsiden