Steam Remote Play

Steam Remote Play er offisielt lansert

Nå har det blitt enda enklere å invitere med venner til spilløkten din.

Portal 2 er blant spillene som støtter Steam Remote Play.
Valve

Etter en lengre periode med testing har Valve offisielt sluppet Steam Remote Play ut i det fri. Tjenesten som gjør det mulig å invitere med venner til å spille er nå tilgjengelig for alle, og den har blitt enda enklere å bruke.

Inviter hvem som helst

Listen over Remote Play-spill er lang.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Via sine nettsider forteller Valve at utviklerteamet har forenklet inviteringsprosessen i forbindelse med lanseringen. Alt man nå trenger er en enkelt URL-lenke, som man deler med de eller den man har lyst til å spille med.

Den inviterende spilleren er den eneste som faktisk trenger å eie spillet. De andre spiller via enten Steam eller Steam Link-appen, men som Valve påpeker er det ikke nødvendig å ha en Steam-konto for å hive seg på.

Steam Remote Play fungerer med de fleste spill som tilbyr lokal flerspiller. Normalt sett har tjenesten støtte for opptil fire spillere, men i enkelte spill kan man invitere enda flere.

For å feire lanseringen kommer Valve til å holde et stort tilbudssalg for spill med Steam Remote Play-funksjonalitet. Dette sparkes i gang 25. mars og varer ut 29. mars.

Etterlengtede flerspiller­funksjoner for Warcraft III: Reforged satt på vent.
Pandemien skaper problemer for utviklerteamet »

Siste fra forsiden