Steampunk-action fra Codemasters

Actionspill satt til en alternativ historie

Codemasters har kunngjort steampunk-actionspillet Damnation.

Codemasters har kunngjort at det jobbes med et helt nytt actionspill. Dette har fått den foruroligende tittelen Damnation, og er lagt til en alternativ verden hvor den amerikanske borgerkrigen aldri sluttet.

Action i Damnation.

Damnation foregår i en steampunk-verden. Kjennetegnet til denne fantasy/science fiction-sjangeren er at avansert teknologi dukker opp på tidspunkter i historien den ikke hører hjemme.

Se for deg Kong Arthurs riddere med maskingevær så har du en pekepinne på hva steampunk dreier seg om. Damnation foregår tidlig på 1900-tallet og har blant annet dampdrevne roboter.

Codemasters vil foreløpig ikke si så mye om spillet. Det loves store, åpne områder å utforske og diverse kjøretøy å boltre seg med. Historien i spillet skal være episk og handler om den lovløse helten Rourkes konflikt med en skruppelløs våpenselger.

I følge worthplaying.com er spillet en blanding av førstepersonsskytespill og tredjepersonsactionspill. Når du kjemper mot fienden foregår spillet i førsteperson, mens sniking og gåteløsning foregår i tredjeperson.

Damnation er under utvikling hos den ferske utvikleren Blue Omega og kjører på Epics Unreal 3-grafikkmotor. Hvis alt går som det skal burde det være å finne i butikkene nær slutten av året.

Siste fra forsiden